Locatie

Update 02-11-2021

Ellowtjes, aanstaande zondag komen we samen op mijn verjaardagsfeestje in Vleuten. De voorbereidingen zijn in volle gang. Zo gaan mijn moeder en een vriendin Surinaamse nasi koken. En gaan Iris en haar zus een toetjesbuffet verzorgen.

Ik heb 20 genodigden op de gastenlijst staan. Om deze bijeenkomst op een veilige manier plaats te laten vinden, is de feestlocatie voor een groot deel buiten. Als ik nu kijk naar het weerbericht gaan we redelijk weer tegemoet en kunnen we een kampvuur maken. Mocht je om één of andere reden niet langs kunnen komen dan verneem ik dat graag.

Foto van Bryan
30 fire logo
Vuur
[blockquote text=”Jij bent uitgenodigd voor mijn 34ste verjaardag” title_tag=”h2″ show_quote_icon=”yes”][icons icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-fire” fa_size=”fa-2x” type=”normal” position=”center” target=”_self” margin=”50px” icon_color=”#9b8321″]

Op 7 november 2021 wil ik je uitnodigen om samen met mij mijn 34ste verjaardag te vieren. De titel van deze ontspannen en vurige avond is 30’Fire. Om jou en mijn andere gasten op een veilige manier te ontvangen, heb ik een plek kunnen regelen op het terrein van tuincentrum Van Kleinwee in Vleuten. De locatie is grotendeels buiten en heeft alle faciliteiten om een feestje te geven.

Het weer op mijn verjaardag is meestal fris en zijn er dekentjes, warme dranken en hapjes aanwezig en maak ik een kampvuur om iedereen warm te houden. Mocht het weer helemaal omslaan dan kunnen we plaatsnemen onder de overdekte veranda en in de royale keuken. Door de avond heen zijn er vega(n) hapjes en gaan we marshmallows roosteren en broodbakken boven het vuur.

Ik hoop je te zien bij 30’Fire, Bryan

[icons icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-gift” fa_size=”fa-2x” type=”normal” position=”center” target=”_self” icon_color=”#9b8321″]

Aanwezigheid
Ik verneem graag voor 1 november of je aanwezig kunt zijn. Je kunt mij bereiken via mail@bryandiender.nl of 0649327873

Cadeautip
Ik ben al helemaal blij als je langskomt. Hierbij een cadeautip: ik zou graag een bijdrage ontvangen voor de boodschappen, etc. Ik zal een brievenbus neerzetten en tikkie QR-code ophangen.

[icons icon_pack=”font_awesome” fa_icon=”fa-map-marker” fa_size=”fa-2x” type=”normal” position=”center” target=”_self” icon_color=”#9b8321″]

Adres
Bijleveldweg 7
Vleuten

Datum en tijd
Zondag 7 november 2021
Aanvang: 17:00

Parkeren
Als je met de auto komt dan kun je parkeren op het terrein van het tuincentrum.

OV
Als je met het OV komt dan kun je vanaf station Vleuten de OV-fiets nemen. Eventueel zou ik je ook met de auto kunnen ophalen van het station.

Locatie