Verjaardag

Foto van Bryan
30 fire logo
Vuur

Jij bent uitgenodigd voor mijn 34ste verjaardag

Op 7 november 2021 wil ik je uitnodigen om samen met mij mijn 34ste verjaardag te vieren. De titel van deze ontspannen en vurige avond is 30’Fire. Om jou en mijn andere gasten op een veilige manier te ontvangen, heb ik een plek kunnen regelen op het terrein van tuincentrum Van Kleinwee in Vleuten. De locatie is grotendeels buiten en heeft alle faciliteiten om een feestje te geven.

Het weer op mijn verjaardag is meestal fris en zijn er dekentjes, warme dranken en hapjes aanwezig en maak ik een kampvuur om iedereen warm te houden. Mocht het weer helemaal omslaan dan kunnen we plaatsnemen onder de overdekte veranda en in de royale keuken. Er zijn vega(n) hapjes en als je langer in de avond wil blijven, dan kun je meedoen met marshmallows roosteren en broodbakken boven het kampvuur.

Ik hoop je te zien bij 30’Fire, Bryan

Aanwezigheid
Ik verneem graag voor 1 november of je aanwezig kunt zijn. Je kunt mij bereiken via mail@bryandiender.nl of 0649327873

Cadeautip
Ik ben al helemaal blij als je langskomt. Hierbij een cadeautip: ik zou graag een bijdrage ontvangen voor de boodschappen, etc. Oja, ben ik ben aan het sparen voor een nieuwe laptop. Ik zal een brievenbus neerzetten en tikkie QR-code ophangen.

Adres
Bijleveldweg 7
Vleuten

Datum en tijd
Zondag 7 november 2021
Aanvang: 15:00

Parkeren
Als je met de auto komt dan kun je parkeren op het terrein van het tuincentrum.

OV
Als je met het OV komt dan kun je vanaf station Vleuten de OV-fiets nemen. Eventueel zou ik je ook met de auto kunnen ophalen van het station.

Kaart