Uitnodiging

Uitnodiging

Ceremonie

Op zaterdag 9 september 2023 zeggen we ‘ja’ tegen elkaar, de liefde en onze toekomst. Dit moment willen we vieren en daarom nodigen we jou uit voor onze bruiloft.

Kom je ook? Vul het RSVP-formulier onderaan deze pagina in. Vul het ook in als je er niet bij kan zijn. We vernemen graag van je voor 1 augustus.

Veel liefs, Bryan en Iris

9 september 2023

Programma middag

Ceremonie

13:00 Ontvangst met drankje

13:30 – 14:15 Ceremonie

14:15 – 16:00 Receptie met taart

15:00 Foto’s met gasten

16:30 Sluiting Botanische tuinen

Locatie

Ceremonie

Locatie: Botanische Tuinen Utrecht
Adres: Budapestlaan 17, 3584 CD, Utrecht

Let op! Het wordt druk in en om de stad.
Kom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid en parkeren

Plattegrond Botanische tuinen

Klik op de afbeelding om de hele plattegrond te zien.

Plattegrond Botanische tuinen Utrecht

Details

Op onze bruiloft vragen wij je aandacht voor de vrolijke en emotionele momenten. We zouden het fijn vinden als je je kinderen of huisdieren niet meeneemt. Daarnaast verzoeken we je tijdens de ceremonie geen foto’s/video’s te maken en op sociale media te delen.

Dresscode

We vinden het belangrijk dat je kleding draagt waar je je prettig in voelt. Als je meegaat in onze sfeer, dan kleed je jezelf aan zoals de dames en heren van de jaren ’40, ’50 en ’60. Denk aan zwierende rokken, jasje en pantalon. Voor inspiratie zijn hier een paar voorbeelden.

Eten en drinken

Over de gehele middag serveren we botanische en alcoholvrije drankjes en plantaardige hapjes. Allergieën voor bepaald eten en drinken kun je doorgeven via het formulier.

Cadeauwensen

We vinden het al bijzonder dat je aanwezig bent. Mocht je ons iets willen schenken, dan kun je ons een plezier doen met een financiële bijdrage of iets wat gemaakt is van duurzame materialen en met liefde voor mens, dier en natuur.

Vragen

Voor vragen over de bruiloft kun je een bericht sturen naar onze ceremoniemeesters Annemarthe en Anne. Het e-mailadres is wedding@bryandiender.nl

RSVP

Vul het formulier in voor 1 augustus 2023.