Uitnodiging

Uitnodiging

Dagprogramma

Op zaterdag 9 september 2023 zeggen we ‘ja’ tegen elkaar, de liefde en onze toekomst. Dit moment willen we vieren en daarom nodigen we jou uit voor onze bruiloft.

Kom je ook? Vul het RSVP-formulier onderaan deze pagina in. Vul het ook in als je er niet bij kan zijn. We vernemen graag van je voor 1 augustus.

Veel liefs, Bryan en Iris

9 september 2023

Programma middag

Ceremonie

13:00 Ontvangst met drankje

13:30 – 14:15 Ceremonie

14:15 – 16:00 Receptie met taart

15:00 Foto’s met gasten

16:00 – 17:00 Verplaatsing naar Sonnenborgh

Programma avond

Diner en feest

17:00 Ontvangst met drankje

17:30 – 20:00 Walking diner

18:30 Speeches en stukjes

20:00 Introductie swing dansen

21:00 – 00:00 Feest

Locaties

Ceremonie

Locatie 1: Botanische Tuinen Utrecht
Adres: Budapestlaan 17, 3584 CD, Utrecht

Let op! Het wordt druk in en om de stad.
Kom zoveel mogelijk met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid en parkeren

Plattegrond Botanische tuinen

Klik op de afbeelding om de hele plattegrond te zien.

Plattegrond Botanische tuinen Utrecht

Diner en feest

Locatie 2: Sonnenborgh Sterrenwacht
Adres: Zonnenburg 2, 3512 NL, Utrecht
Bereikbaarheid en parkeren

Details

Op onze bruiloft vragen wij je aandacht voor de vrolijke en emotionele momenten. We zouden het fijn vinden als je je kinderen of huisdieren niet meeneemt. Daarnaast verzoeken we je tijdens de ceremonie geen foto’s/video’s te maken en op sociale media te delen.

Eten en drinken

Over de gehele dag serveren we botanische en alcoholvrije drankjes en plantaardige hapjes. Allergieën voor bepaald eten en drinken kun je doorgeven via het formulier.

Dresscode

We vinden het belangrijk dat je kleding draagt waar je je prettig in voelt. Als je meegaat in onze sfeer, dan kleed je jezelf aan zoals de dames en heren van de jaren ’40, ’50 en ’60. Denk aan zwierende rokken, jasje en pantalon. Voor inspiratie zijn hier een paar voorbeelden.

Swing dansen

Trek je dansschoenen aan, want je gaat kennis maken met onze favoriete dans ‘Lindy Hop’.
We hebben onze vriend Floris gevraagd om een les voor beginners te geven. Zorg dat je op tijd aanwezig bent om mee te doen.

Cadeauwensen

We vinden het al bijzonder dat je aanwezig bent. Mocht je ons iets willen schenken, dan kun je ons een plezier doen met een financiële bijdrage of iets wat gemaakt is van duurzame materialen en met liefde voor mens, dier en natuur.

Speeches en stukjes

We geven onze gasten de kans om iets te zeggen of te delen tijdens het diner. We houden het graag kort en krachtig. Er zijn 6 plekken voor speeches of stukjes van 3 minuten. Je kunt jezelf aanmelden bij de ceremoniemeesters.

Vragen

Voor vragen over de bruiloft kun je een bericht sturen naar onze ceremoniemeesters Annemarthe en Anne. Het e-mailadres is wedding@bryandiender.nl

RSVP

Vul het formulier in voor 1 augustus 2023.